Ale

Fusion Marine Kaiutin 6.5 XS Series Classic valkoinen&musta (EI LED)

Fusion Marine Kaiutin 6.5 XS Series Classic valkoinen&musta (EI LED) XS sarjan kaiuttimet on Fusionin ylemmän keskiluokan kaiuttimia, jotka tarjoavat huippuäänentoistoa järkevään hintaan. Hinta per pari
Saatavuus Myymälässä
Vain 1 jäljellä
Tuotekoodi
010-02196-00
Tarjoushinta 148,90 € Normaali hinta 169,00 €

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.


Tilaa uutiskirje

Fusion Marine Kaiutin 6.5 XS Series Classic valkoinen&musta (EI LED)

Fusion Marine Kaiutin 6.5 XS Series Classic valkoinen&musta (EI LED)

Fusion XS-sarja tuo uuden kaiutinmalliston, jossa yhdistyy uusi kaiutintekniikka sekä parannettu äänenlaatu. Saatavissa kolmessa eri kokoluokassa (4/6,5/7,7). Uusi XS Series yhdistää uudenlaisen kartion erillisillä alumiini tweetereillä, jotka toistavat jatkuvasti korkealaatuista ääntä kaikilla äänenvoimakkuuksilla. XS Series on suunniteltu ulkokäyttöön, ja se on IP65 luokiteltu vesi- ja pölytiiveyden osalta ja se myös täyttää EU:n huviveneluokituksen mukaisen ISO 12216 standardin vaatimukset, joten asennukset märkiin tiloihin eivät tuota ongelmia. XS Series täyttää myös alan standardit UV- ja suolasumu suojauksen osalta ja niillä on kolmen vuoden takuu. Uusi esteettinen design tarjoaa myös innovatiivisen läpikuultavan kartion, jossa on kirkas monivärinen LED valaistus säädettävissä veneen mukaan. Matalaprofiiliset ja hyvän suojauksen tarjoavat grillit tuovat tyylikkään ulkoasun Sports tai Classic mallisena käyttäjän mieltymyksen mukaan.

Lisävarusteena myytävä valaistuksen kaukosäädin on saatavissa XS ja EL sarjan kaiuttimille. Kaukosäädin tuo mukanaan täyden LED valaistuksen hyödyn tarjoten värisäädöt oman värimaailman valitsemiseksi. Valittavissa on staattinen tai dynaaminen väri sekä vaihtuvat värit tilanteen ja mielen mukaan. Kaukosäätimellä voidaan ohjata jopa kolmea eri valaistusaluetta jopa 10 metrin päästä hallintayksiköstä.

 

Tuotetiedot

Kaiuttimen koko 6.5"
Huipputeho 200 wattia
RMS-teholuokitus 50 wattia
Tehokkuus (1W / 1M) 91 dB
Taajuusvaste 80 Hz - 18 kHz
Nimellinen impedanssi 4 ohmia
Suositeltu vahvistimen teho (RMS) 20 - 150 W / Ch
Tweeter-tyyppi Alumiinikupoli
Cone / Surround -materiaali Polypropeeni kankaalla
Asennuksen läpimitta 135mm (5-5 / 16 ")
Asennuksen syvyys 67mm (2-5 / 8 ")
Optimaalinen kotelon tilavuus (suljettu kotelo, täysin täytetty absorptiomateriaalilla) 8L
Käyttölämpötila 0 - 50 ° C (32 - 122 ° F)
Säilytyslämpötila-alue -20 - 70 ° C (-4 - 158 ° F)
Veden ja pölyn kestävyys (IPX-luokitus) IP65
Takuu 3 vuotta
Lisätietoja
TRY K
Tuotekoodi 010-02196-00
Paino 0.1500
Valmistusmaa Uusi-Seelanti
Valmistaja Fusion
Aktiivi/passiivi Passiivikaiutin

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

 

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Fusion Marine Kaiutin 6.5 XS Series Classic valkoinen&musta (EI LED)
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista