Fusion ARX70 Langaton kaukosäädin musta, yhteensopivuus RA70, BB100, 755, Apollo, Panel Stereo

Fusion ANT Langaton kaukosäädin musta, yhteensopivuus RA70, BB100, 755, Apollo, Panel Stereo. Langaton kaukosäädin, ei reikiä, ei kaapeleita, helppo asentaa ja käyttää. Sopii useimpiin uusiin Fusion audiosoittimiin.
Saatavuus Myymälässä
Vain 3 jäljellä
Tuotekoodi
010-02167-00
49,00 €

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.


Fusion ANT Langaton kaukosäädin musta, yhteensopivuus RA70, BB100, 755, Apollo, Panel Stereo

Fusion AXR70 langaton kaukosäädin on helppo asentaa, sillä sen asennukseen ei tarvitse yhtään reikää eikä yhtään johtoa. ARX kaukosäädin käyttää CR paristoa virtalähteenään ja vaihdettavalla paristolla on jopa kolmen vuoden käyttöikä. Se voidaan pariliittää useimpiin uusiin Fusion soittimiin, ja se voidaan määritellä mille tahansa soittimen vyöhykkeelle. Toiminnallisuus kattaa äänenvoimakkuus, eteen- ja taaksepäin selaus, lähde ja play/pause toiminnot. Täysin vesitiivis kaukosäädin voidaan asentaa kaikkiin tiloihin veneessä, ja niitä voi olla useampia samassa veneessä. Kiinnitys mukana tulevalla 3M teipillä, varit musta ja valkoinen.

 • Kantavuus n.10m
 • Pariston kesto n. 3 vuotta
 • Paristo CR2032
Lisätietoja
TRY E
Tuotekoodi 010-02167-00
Paino 0.0000
Valmistusmaa Uusi-Seelanti
Valmistaja Fusion
Aktiivi/passiivi Passiivikaiutin

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

 

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Fusion ARX70 Langaton kaukosäädin musta, yhteensopivuus RA70, BB100, 755, Apollo, Panel Stereo
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista