Furuno FCV-588 digitaalinen kalakaikuluotain

8,4 Väri LCD 600 W rms 50 & 200 kHz Digitalinen Signaalin käsittely, RezBoost, pohjanlaaduntunnistus ja korkearesoluutioinen näyttö ei sisällä anturia jännite 10.2-31.2V DC
Tuotekoodi: IMD03449000
Tilaa hintahälytys
PDF Tulostettava tuotekortti

Saatavuus: Tilattavissa 0 left in stock. 1-3 päivää

1 971,60 €
From 60 €
  • Svea Osamaksu
  • ERÄMAKSU 3KK 9.8% 677 €/kuukausi
  • ERÄMAKSU 6KK 9.8% 347 €/kuukausi
  • ERÄMAKSU 12KK 9.8% 182 €/kuukausi
  • ERÄMAKSU 24KK 9.8% 100 €/kuukausi
  • ERÄMAKSU 36KK 9.8% 72 €/kuukausi
  • Svea Lasku
  • Minimum amount to pay 60 €

Muistithan, että meillä voit maksaa tilauksesi myös laskulla tai osissa? Rahoituksen jopa 2000€ saakka tarjoaa SVEA rahoitus. 

 

Furuno

Varastotuotteet toimitamme kahdessa, tilaustuotteet keskimäärin viidessä arkipäivässä. Toimitusehdot

Soita, meilaa tai kysy Online-tuestamme lisätietoja tuotteesta

Kirjaudu sisään verkkokauppaamme ja näe parhaat asiakashinnat.

Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä! Lue lisää...

Rekisteröitymällä näet myös tuotteiden manuaalit ja asennusohjeet.  Lue lisää...

Osalla myymistämme tuotteista laajennettu takuuohjelma Lue lisää...

Kuvaus
Yksityiskohdat

Furunon NMEA-palkittujen digitaaliluotaimien kolmannen sukupolven ensimmäinen edustaja FCV-588 tarjoaa ensimmäisenä yksittäisluotaimena pohjantunnistusominaisuuden (BDS) yhdistettynä tarkkuuden uudelle tasolle nostavaan RezBoost-teknologiaan joka parantaa luotaimen luotaustarkkuuden jopa kahdeksankertaiseksi verrattuna perinteiseen suodatukseen.

BDS-toiminto taas kertoo käyttäjälle selkokielellä onko pohjassa kiveä, soraa, hiekkaa vai mutaa liikuttaessa syvyyksillä 5-100 m. RezBoost-teknologia toimii perinteisillä kaikuluotainantureilla ja toimintaperiaatteena on suodattaa pulssista kokonaan sivukeilan aiheuttama kuva pois jolloin vain tehokkain pääkeila hyödynnetään. Tämä mahdollistaa moninkertaisen tarkkuuden ja yksityiskohtien löytämisen joka aiemmin ei ole ollut mahdollista.

Laitteessa on myös kolmannen sukupolven Accu-Fish kalan koon tunnistus joka kertoo näytöllä numeroin kalakaiun koon joko senttimetreinä tai tuumina. Valittavissa on kalakaiuille korostustoiminto joilla voidaan merkitä neliöin, ympyröin tai kalakuvakkein havaittu kalakaiku vaikka kuvasta olisi suodatettu yksityiskohtia näytöltä vähemmälle. Lisäksi näytöllä olevaa historianäkymää voi pyöritettävän Gain-valitsimen avulla säätää kätevästi myös luotauksen jälkeenkin mikäli haluat tarkastaa jonkin juuri yliajetun kaiun. Näyttö on aurinkolasiystävällinen jolloin laitteen käyttö on helppoa kaikissa valaistusolosuhteissa avoimemmissakin veneissä.

Erinomainen kuvanlaatu, tarkka erottelukyky, digitaalinen signaalin prosessointi (Furuno Digital Filter) yhdessä pohjanlaadun erottelutoiminnon kanssa, kehittynyt ohjelmisto sekä Furunon kiistämätön tietotaito kaupallisten kaikuluotainten kehityksen kärkenä yhdistyvät tässä tuotteessa. 

Selkeästä ja kirkkasta 8,4" värinäytöstä näet tilanteen kauempaakin ja NMEA 0183 liitännällä saat siirrettyä tietoja eri navigointilaitteiden välillä. Tässä ehdottomasti oman kategoriansa huipun terävin kärki ja taatusti varma valinta kaikkeen vapaa-ajan kalastukseen niin heitto-, veto- kuin passiivipyydyslajeihin. FCV-588:ssä voidaan valita lähetystehoksi 600W tai 1000W (RMS). Anturiliitin on tyyppiä Furuno 10-pinniä ja lisävarusteena on saatavana myös MB-1100 kytkentärasia jolla laitteeseen voidaan kytkeä vaikkapa ammattikalastuksessa yleisiä 1kW tehonkestoisia 50/200kHz kumiantureita tai muita ominaisuuksiltaan sopivia avojohtimisia antureita.

Pohjantunnistustoiminto (BDS) ei toimi kaikilla anturityypeillä. Toiminto vaatii 2 taajuusanturin joka asennettu suoraan kosketuksiin veden kanssa eikä esimerkiksi rungon lävitse toimimaan lasikuidun lävitse kuten anturimalli Airmar P-79.

Lisätiedot
Lisätiedot
Tuotekoodi IMD03449000
Paino 1.0000
Valmistusmaa Japani
Valmistaja Furuno
Soveltuvuus N/A
Reviews
Kirjoita oma arvostelusi
Olet arvostelemassa: Furuno FCV-588 digitaalinen kalakaikuluotain
Miten arvioisit tämän tuotteen? *
  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
Tuote vastasi odotuksia
Tuotteen hakusanat
Tuotteen hakusanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.