Takuuohjelmat

Olemme varmoja siitä, mitä myymme ja miten työmme teemme. Olemme työskennelleet lämmittimien ja merielektroniikan kanssa vuoteen 2017 mennessä jo liki 18 vuotta. Mailma on tänäpäivänä täynnä monenlaista tuotetta tyrkkyä ja markkinamiestä, jotka tarjoavat tuotteita, joiden ainoa tarkoitus on saada rahat myyjän taskuun. 

Yrityksemme toiminta perustuu pitkäjänteisyyteen niin asiakkaiden kuin tavarantoimittajienkin taholla. Haluamme palvella asiakkaitamme ja myöskin palvella tavarantoimittajiamme heidän tuotteidensa myynnissä ja kokonaisvaltaisessa huollossa. 

Lämmittimien takuuohjelma

Myönnämme myymillemme Safire ja Wallas lämmittimille kolmen vuoden tehdastakuuta vastaavan takuun. Asentamillemme ja / tai käyttöönottamillemme Webasto ja Eberspächer lämmittimille myönnämme kahden vuoden tehdastakuuta vastaavan takuun. Kaikki myymämme ja asentamamme lämmittimet rekisteröidään tehtaiden takuutietokantaan. 

Takaamme 10 vuoden ajan, myynnistä lämmittimillemme huoltopalveluiden saatavuuden, sekä lämmittimien varaosapalvelun. 

Takuuohjelma

Simrad ja B&G takuuohjelma

B&G takuu

Olemme valtuutettu Simrad ja B&G asennusliike. Asentamillemme ja käyttöönottamillemme Simrad järjestelmille,joissa on vähintään kaksi verkkolaitetta myönnämme 2 vuoden mailmanlaajuisen on  board takuun. B&G tuotteille myönnämme kolmen vuoden mailmanlaajuisen on board takuun. Tämä tarkoittaa, että laitevian sattuessa huoltomies tulee paikan päälle korjaamaan vian. On board ehdon toteutuminen tarkoittaa vikaantunutta laitetta, ei käyttö ja jälkiasennuksista johtuneita häiriöitä.