Studer siniaalto invertterilaturi XTH 5000-24 5000W 24V

Studer siniaalto invertterilaturi XTH 5000-24 5000W 24V Xtender sarjan invertterilaturit on korkealuokkaisia Sveitsiläisvalmisteisia virtalähteitä, ja ne on valmistettu korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti. Invertterit tuottavat puhdasta siniaaltoa, ja ne voivat toimia myös power boost tilassa, joka mahdollistaa lisävirran oton joustavasti joko verkosta, akusta tai molemmista.
Saatavuus 1-2 viikkoa
Tuotekoodi
SKU_700035024
6 261,00 €

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.


Tilaa uutiskirje

Studer siniaalto invertterilaturi XTH 5000-24 5000W 24V

Studer XTH Xtender sarjan invertterilaturit on korkealuokkaisia Sveitsiläisvalmisteisia virtalähteitä, ja ne on valmistettu korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti. Invertterit tuottavat puhdasta siniaaltoa, ja ne voivat toimia myös power boost tilassa, joka mahdollistaa lisävirran oton joustavasti joko verkosta, akusta tai molemmista.

Suder invertterit tarjoavat liki rajattoman määrän ohjelmoitavia toimintoja. XTH tarjoaa vertaansa vailla joustavuutta verrattuna ja muihin markkinoilla olleviin tuotteisiin.

Invertteri / laturin jatkuvan teholuokitus on 4.5kVA jopa jopa ympärstölämpötilaan 40 ° C saakka. Lisäksi se voi tuottaa 5kva 30 minuutin ajan, ja voi tuottaa 12kVA jopa 5 sekuntia! Tämä ominaisuus mahdollistaa suuuri starttivirtaisten laitteiden käynnistämisen. .

Akun lataus voidaan voidaan säätää välillä 0 ja 140Adc. Tehtaan oletusarvoasetuksiin on laitettu lyijyhappoakkuihin parhaiten soveltuva latauskäyrä.
Tämä akun lataus käyrää voidaan helposti mukauttaa ja muita tyyppejä ja akkuja kuten OPzS , NiFe , Litium ja Redox Flow , vain muutamia nimetäksemme.

Automaattinen virtalähteen valitsin on käytettävissä , kun verkkovirtalähde ( generaattori , sähköverkko , tms...) kytketään invertterilaturin sisäänmenoon. Siirtyminen invertteritilasta maasyöttöön on täysin katkoton ja mahdollistaa jopa 50A syötön kuljettamisen laitteen läpi ilman häviöitä.

Vastaavanlaisesti siirtyminen sähkönsyötöstä invertterikäyttöön erittäin nopea (enintään 15 ms ), mikä tekee Xtender invertterilaturit sopivaksi UPS ( keskeytymättömän tehon syöttö ) sovelluksiin. Voit myös ketjuttaa useita Xtender laitteita yhteen ja voit tehdä maksimissaan yhdeksän laitteen sarjan, jolloin maksimiteho voi olla peräti 63kW

Smart-Boost -toiminto mahdollistaa Xtender:in auttaa AC lähtöä invertterin avulla, mikäli maasyötön teho ei riitä koko kuorman antamiseen. Tämä on erittäin kätevä toiminto silloin, kun maasyötöstä voidaan ottaa vain rajoitetusti tehoa, mutta esimerkiksi ilmastointikone tjsp voi ottaa hetkellisesti ison kuorman.

Injektointitoiminto taas mahdollistaa virran syötön takaisin verkkoon. Tämä on mahdollista esimerkiksi tilanteissa, jossa virransyöttö on järjestetty varastoivan syötön kautta. Tällöin ylijäämävirtaa voidaan syöttää esimerkiksi generaattorien tai saumattomasti Vario Track aurinkopaneelisäätimien kanssa.

Xtender laitteessa on kaksi ylimääräistä sisäänmenoliityntää, jotka voidaan konfiguroida toimimaan erilaisten ohjaustilojen käyttöönottoon ulkopuolisista lähteistä.

Lisäksi Xtender voidaan varustaa kauko-ohjauksella, jollaa voidaan käyttää ja muuttaa toimintoja tai ohjaamaan järjestelmän ulkoisesti.
Seuranta ja valvonta paikan päällä tai kauko-ohjatusti on mahdollista k RCC-02 /03 kauko- ohjaus tai LAN, GSM tai SMS- rajapintoja .

Tarkemmat tiedot kaikista Xtender tarvikkeista löytyvät verkkosivuiltamme kunkin tuotteen kohdalta.

Xtender viestintäväylä jaettu VarioTrack ja VarioString MPPT aurinkopaneelisäätimien kanssa. Invertterit ja lataussäätimet ovat synkronoitu jotta varmistaa optimaalinen lataus on akun ja käyttö kaikissa oolosuhteissa.

XTH-5000-24 invertterilaturin pääominaisuudet

 • Maksimi jatkuva teho 5000W (30min) 
 • Maksimi jatkuva teho 4500W jatkuva
 • Käyttöjännite 24V
 • Sisäänmenojännite 150-265VAC
 • Oma kulutus off/on/standby 1,5/2,5/20W
 • Säädettävissä oleva latausvirta 0-140A
 • Maksimi virransyöttö läpi 50A
 • PAino 40kg
 • Mitat 300x230x500mm
Lisätietoja
Valmistaja Studer
Tuotekoodi SKU_700035024
TRY L
Paino 10.0000
Valmistusmaa Sveitsi

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

 

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Studer siniaalto invertterilaturi XTH 5000-24 5000W 24V
Arviosi