Ale

PowerXon AGM-akku 250Ah 100h

AGM syväpurkausakku, LxKxS 522x175x368mm. Tämä akku on ehdoton valinta kesämökin aurinkosähköjäljestelmän sydämeksi ja toimii loistavasti myös veneiden ja asuntoautojen virtavarastona. Sen koko ja paino on vielä siirreltävissä järjevästi ja tehokas AGM tekniikka takaa luotettavat purkausominaisuudet vuosiksi eteenpäin. Powerxon akut on todistettu vuosien saatossa pitkäikäiseksi ja kestäviksi ja tarjoavat hyvin rahoilleen vastinetta Akun kapasiteetti 10h purkauksella 200Ah 20h purkauksella 220Ah 100h purkauksella 250Ah Vastaava akku löytyy myös esimerkiksi CT-Leader 200Ah
Tulossa toimittajan varastoon, arvioitu toimitusaika: 10 päivää.
Tuotekoodi
DS-250
Tarjoushinta 449,00 € Normaali hinta 490,00 €

Voit tilata tuotteesi tästä vanhasta tutusta kaupasta, tai siirtyä uuteen sivustoomme, jonne olemme päivittäneet tuhansia uusia tuotteita. WWW.ESCONET.FI


Yhdenmukaistamme brändiämme ja otimme käyttöön esconet.fi kaupan. Ajamme hetken molempia kauppoja rinnakkain. Kaikki uuutuudet ja viimeisimmät tiedot päivitämme ainoastaan uuteen kauppaamme.


Powerxon akut ovat laadukkaita sykliseen käyttöön tarkoitettuja syväpurkausakkuja. Ne ovat parhaimillaan vapaa-ajan käytössä, tuuli ja aurinkoenergian varastointiin. Akuissa on erittäin alhainen itsepurkautus ja pieni sisäinen vastus. Erinomainen latauksen vastaanottokyky on tarpeen esimerkiksi venekäytössä, jolloin lyhyiden konesyklien aikana akkuihin saadaan paljon virtaa sisään. AGM akuissa happo on imeytetty lasikuitumattoon, ja se voidaan asentaa mihin tahansa asentoon ilman pelkoa virran vuotamisesta.

SolarXon akkujen laskennallinen käyttöikä on yli 8 vuotta oikein käytettynä ja niillä on 2 vuoden takuu.

250Ah akku on todellinen voimanpesä, mutta se painaa myös todella paljon. Tämän liikutteluun tarvitaan kaksi ukkoa. Myöskään posti, eikä matkahuoltokaan ota tätä kuljetettavaksi. Pyydä meiltä kuljetustarjous näille akuille. 

Lisätietoja
Tuotekoodi DS-250
Valmistusmaa Kiina
Akun kapasiteetti 250Ah
Valmistaja Eurosolar
Paino 62.9000
Jännite 12V
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PowerXon AGM-akku 250Ah 100h
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista