Mastervolt Alpha Pro III latauksensäädin moottorin laturille

Kehittynyt kolmivaiheinen lataussäätö vakio- ja suurtehoisille vaihtovirtageneraattoreille Veneen tai ajoneuvojen moottoria voidaan käyttää nopeasti lataamaan käyttöakut joko risteilyn aikana tai tauon aikana. Kehittynyt ja tehokas Alpha Pro III takaa nopean ja turvallisen latauksen sekä suojaa moottoria ja akkuja. 10 vuotta kestäneen kokemuksen pohjalta Alpha Pro III: ssa on modernisoitu ulkoasu, suurempi teho ja helppokäyttöisyys. Alpha Pro III mittaa akkujen lämpötilan ja jännitteen estääksesi ylikuormituksen ja pitää ne kunnossa. Se myös valvoo moottorin kuormitusta vähentäen siten äänen vaihtelua, kulumista. Älykäs keep alive -toiminto ratkaisee tavallisen ongelman, joka aiheuttaa epäluotettavia kierroslukumittareita. Masterbusin kautta sadaan RPM: n, laturin tila ja muita tietoja älykkäisiin sähköjärjestelmiin.
Saatavuus
Vain 1 jäljellä
Tuotekoodi
SKU_45513000
368,00 €

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.


Tilaa uutiskirje

Kehittynyt kolmivaiheinen lataussäätö vakio- ja suurtehoisille vaihtovirtageneraattoreille

Veneen tai ajoneuvojen moottoria voidaan käyttää nopeasti lataamaan käyttöakut joko risteilyn aikana tai tauon aikana. Kehittynyt ja tehokas Alpha Pro III takaa nopean ja turvallisen latauksen sekä suojaa moottoria ja akkuja. 10 vuotta kestäneen kokemuksen pohjalta Alpha Pro III: ssa on modernisoitu ulkoasu, suurempi teho ja helppokäyttöisyys.

Alpha Pro III mittaa akkujen lämpötilan ja jännitteen estääksesi ylikuormituksen ja pitää ne kunnossa. Se myös valvoo moottorin kuormitusta vähentäen siten äänen vaihtelua, kulumista. Älykäs keep alive -toiminto ratkaisee tavallisen ongelman, joka aiheuttaa epäluotettavia kierroslukumittareita. Masterbusin kautta sadaan RPM: n, laturin tila ja muita tietoja älykkäisiin sähköjärjestelmiin.

Lisätietoja
Valmistaja Mastervolt
Tuotekoodi SKU_45513000
Paino 0.8000
Valmistusmaa

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

 

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mastervolt Alpha Pro III latauksensäädin moottorin laturille
Arviosi