Philippi BTM Akku ja tankkimonitori 3,5 tuuman väritäytöllä

Philippi BTM Akku ja tankkimonitori 3,5 tuuman väritäytöllä. Monipuolisilla toiminnoilla varustettu värinäyttö, joka yksin pystyy huolehtimaan tavallisen veneen kaikki mittarinäyttötoiminnot. Laitteessa toimintoina neljän tankin mittaus, akkukapasiteetin mittaus yhdekltä hupiakkupiiriltä, sekä jännitemittaus starttiakkupiiriltä. Lisäksi laite kytkeytyy Philippin ACE sarjan latureihin näyttäen lataustiedot. Yksinkertainen asentaa ja sopii suoraan TCM ja BCM mittareiden tilalle, mitat 105x105x35mm
Saatavuus Myymälässä
Vain 3 jäljellä
Tuotekoodi
SKU_71004000
259,90 €

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.


Tilaa uutiskirje

Philippi BTM Akku ja tankkimonitori 3,5 tuuman väritäytöllä.

Monipuolisilla toiminnoilla varustettu värinäyttö, joka yksin pystyy huolehtimaan tavallisen veneen kaikki mittarinäyttötoiminnot. Laitteessa toimintoina neljän tankin mittaus, akkukapasiteetin mittaus yhdekltä hupiakkupiiriltä, sekä jännitemittaus starttiakkupiiriltä. Lisäksi laite kytkeytyy Philippin ACE sarjan latureihin näyttäen lataustiedot. Yksinkertainen asentaa ja sopii suoraan TCM ja BCM mittareiden tilalle, mitat 105x105x35mm. Pakkauksessa vain näyttö, tarvitset lisäksi tarpeesi mukaan virtamittaukseen SHA300 shuntin, tankkimittaukseen venekohtaiset anturit ja ACE laturille LIN liitäntämodulin 

Yleistä: 

Akku, säiliö ja latausmonitori BTM. Intuitiivinen, 3,5 tuuman TFT-kosketusnäyttö, jossa on kirkkausanturi, joka säätää näytön kirkkautta automaattisesti. Säiliön anturit, shunti "SHE 300" ja liitäntä laturille "ACELIN" on tilattava erikseen.

 • Käyttöjännite 8-32 V
 • Virrankulutus max. 70 mA @ 12V,
 • valmiustila: 6 mA Mitat
 • L 105 x W 105 x H 35 mm
 • Asennusleikkaus 88 x 88 mm n
 • BTM-tilausnumero: 0 7100 4000

Yhdistetty digitaalinen akku ja säiliömonitori BTM on seuraaja tunnetun ja menestyksekkään akunvalvontasarjan BCM ja akkumonitorin TCM jalanjälkiä. Sen 3,5 tuuman värillinen kosketusnäyttö graafinen näyttö antaa selkeän yleiskuvan veneen tankki ja sähkötilanteesta.  Saat nopeasti näytölle akkujärjestelmän tila ja jopa neljän säiliön tason. Laite ilmaisee ACE-laturin tilan käytön aikana. Se mahdollistaa virtshuntin SHE 300 kytkemisen akunvalvontaan, 4 säiliöanturin suoraan liitäntään ja automaattisen laturin ACE-liitäntään ACE-LIN-liitännän kautta. Näyttölaite sopiva kaikille akkutyypeille, kuten hapolle, geelille, AGM: lle ja LiFePO4: lle.

Yksi monitori ja monia mahdollisuuksia Olipa akunäyttö, säiliön monitorina tai vain latausmonitorina, kaikki on mahdollista. Näe kaikki yhdellä vilkaisulla.

Akun valvonta

Tarkkat akun tiedot virta, jännite, lataus- tai purkausvirta, jäljellä oleva aika, lämpötila ja hupiakun lataustila. Tilastolliset arvot lataussyklien, syvien päästöjen ja väliaineen lukumäärästä Purkaussyvyys antaa yleiskuvan akun käytöstä. Jopa 2 käynnistysakun pankin jännitteen seuranta on mahdollista. Lisäseurantaa varten yksittäiset hälytykset, kuten esim. voidaan määrittää akun varauskynnys.

Säiliön valvonta

Näyttö voi käyttää kaikkia Philippin myymiä säiliön antureita, kuten TGT / TGW, UTV, TDS / TDW ja DFS, voit myös käyttää jopa olemassa olevia antureita. Kolmansien osapuolten valmistajien säiliöanturit signaaleilla 10-180Ω / 240- 33Ω / 0-5V / 0-10V / 4-20mA ovat mahdollisia. Jokainen säiliö voidaan yksilöidä yksiselitteisesti, jopa sopeutumiseen lineaariset säiliögeometrit ovat mahdollisia. Tankeille voidaan asettaa vähimmäis- tai enimmäishälytysrajat on määritetty säiliötä kohti.

Latausvalvonta

Automaattinen kuormaimen ACE-liitäntä ACE-LIN on integroitu laturin toiminnan seuranta, \ t verkkojännitteen, latausvaiheen, akun lämpötilan ja latausvirta. Virran ja hiljaisen tilan säätö (tuuletin pois). Valvontaa varten voidaan määrittää yksittäiset vähimmäis- tai enimmäishälytysrajat akuille.

Hälytystoiminta

Säädettävä hälytys varoittaa vaarallisesta akkujen ylipurkautumisesta, ennen kuin akku on ylipurkautunut.  Hälytysviesti voidaan lähettää tekstinäytöllä sekä sisäisellä summerilla että integroidulla potentiaalivapaalla releellä olla.

 • Helppo asentaa 
 • Monitorin ja shuntin välinen yhteys muodostuu yksi rivi, jopa olemassa oleva rivi voidaan käyttää. 
 • Kaikki säiliöanturit on kytketty näytön takaosaan.
Lisätietoja
Valmistaja Philippi
Tuotekoodi SKU_71004000
TRY L
Paino 1.0000
Valmistusmaa Saksa

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

 

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Philippi BTM Akku ja tankkimonitori 3,5 tuuman väritäytöllä
Arviosi