Ale

AKKUKENKÄ (+) 30/50 mm²

Laadukas ja monipuolinen akkukenkä (+)
Myymälässä
Vain 1 jäljellä
Tuotekoodi
9514040015
Tarjoushinta 12,60 € Normaali hinta 16,10 €

OLEMME MUUTTANEET Uusi osoite on Finnoonniitynkuja 1, Espoo Suomenoja [lisätietoa]
Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [ltoimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy chatista lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.

AKKUKENKÄ (+) 30/50 mm²

Saadakseen parhaan mahdollisen liitännän tulee virtakaapeleihin asentaa kunnolliset puristettavat putkikaapelikengät. Jotta nämä voitaisiin kytkeä akkuihin, on Skyllermarks suunnitellut oman erityisen akkukengän. Materiaalina on tinattu messinki. Kaikki kontaktipinnat ovat jyrsitty sileiksi parhaan mahdollisen kontaktin saamiseksi ja siinä on tilaa jopa neljälle suurelle kaapelikengälle ilman että niitä tarvitsee niputtaa päällekkäin.

- plus (+) napa
- paikat 2 x max 35 mm2 sekä 2 x max 50 mm2 kaapelikengille
- 3 x M6 liitäntä

Saadakseen parhaan mahdollisen liitännän tulee virtakaapeleihin asentaa kunnolliset puristettavat putkikaapelikengät. Jotta nämä voitaisiin kytkeä akkuihin, on Skyllermarks suunnitellut oman erityisen akkukengän. Materiaalina on tinattu messinki. Kaikki kontaktipinnat ovat jyrsitty sileiksi parhaan mahdollisen kontaktin saamiseksi ja siinä on tilaa jopa neljälle suurelle kaapelikengälle ilman että niitä tarvitsee niputtaa päällekkäin.

Lisätietoja
Valmistaja Skyllermarks
Tuotekoodi 9514040015
TRY K
Paino 0.1500
Valmistusmaa Ruotsi
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:AKKUKENKÄ (+) 30/50 mm²
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista