Ale

Eristetty venepakoputki äänenvaimentimella 28mm, 2,2m

Westaflex venepakoputki ja äänenvaimennin 28mm/2,2m. Pakoputken sisähalkaisija 28mm, kiinnitetään lämmittimeen soviteholkilla. Pitkä pakoputki vaatii hieman isomman halkaisijan. Pakoputkessa oleva äänenvaimentaja on noin 80cm pitkä ja putkea voidaan lyhentää sopivan mittaiseksi noin metristä eteenpäin. Tämä äänenvaimennin ei kuumene ulkopuolelta ja vaimentaa tehokkaasti lämmittimen melun.
Saatavuus 1-3 päivää
Vain 7 jäljellä
Tuotekoodi
KM201/50-28
Tarjoushinta 149,00 € Normaali hinta 214,00 €

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.


Tilaa uutiskirje

Ruotsalainen Svenska Westaflexin valmistama kokonaispituudeltaan 2,2M äänenvaimenninkomponentti, jossa eriste noin 1,9 metrin matkalla. Äänenvaimenninkomponentti on asennettuna ensimmäisen 60cm matkalle mustaa osaa, jonka jälkeen putken voi katkaista halutun mittaiseksi. Elementin päättymisen voi tunnustella puristelemalla putkea päältä päin. Lämmittimen pää on merkitty teipillä äänenvaimentimen päälle. Putken sisähalkaisija 28mm ja eristeen ulkohalkaisija 76mm

Lisätietoja
TRY K
Tuotekoodi KM201/50-28
Paino 3.0000
Valmistusmaa Saksa
Varastosaldo Runsaasti
Halkaisija 28mm
Valmistaja Eberspacher

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

 

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Eristetty venepakoputki äänenvaimentimella 28mm, 2,2m
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista