Ale

Safire 3800A valkoinen diesel mökkilämmitin 12V

Safire 3800A, valkoinen, dieselkäyttöinen mökkilämmitin. Tehdaspakkaus automaattisella termostaattiohjauksella. Käyttöjännite 12V. Tehdaspakkauksessa lämmitin, polttoainelinja ottimineen ja johtosarja. Lisäksi tarvitaan seinäläpivienti, hormiläpivienti ja polttoainesäiliö.
Tulossa toimittajan varastoon, arvioitu toimitusaika: 2 päivää.
Tuotekoodi
SF-3800A-VA
Tarjoushinta 1 814,20 € Normaali hinta 1 930,00 €

PUUTTUUKO LISÄÄ OSTOSKORIIN NAPPI ? Tilaa tuotteet uudesta kaupastamme WWW.ESCONET.FITuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [ltoimitusehdot]


Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.

Safire 3800, viimeisin malli mökkilämmitinmarkkinoilla. 

Safire 3800 asettaa uudet rajat mökkilämmittimien säätöalueelle. 

Safire lämmittimet ovat kuluneiden 15 vuoden aikana saavuttaneet käyttäjien jakamattoman suosien vapaa-ajan asujien ja veneilijöiden keskuudessa. Keskeinen tekijä Safire ominaisuuksissa on aina ollut lämmitystehon laaja säätöalue, jonka ansiosta termostaatti pystyy huolehtimaan asumismukavuudesta talviaikoina ja myös silloin kun lämmitystarve on vähäisempi. Käytännössa automaattisesti ohjautuvaa pientä lämpötehoa tarvitaan usemmmin kuin suurta maksimitehoa

Safire 3800A lämmitystehon säätöalue on vielä entistäkin laajempi, maksimiteho on yli nelinkertainen minimitehoon verrattuna. Näiden tehoarvojen ero on ratkaiseva, kun halutaan oikea lämpötila. Mikäli halutaan käyttää lisänä esim. tulisijalämmitystä, hakeutuu Safire lämpötilan noustessa automaattisesti pienemmälle teholle, tasaten näin tulisijalämmityksen tehon vaihtelua. Kun tulisijan lämpöteho yön aikana hiipuu, korvaa Safie automaattisesti puuttuvan tehon ja lämpötila säilyy samana. 

Safire 3800A on aikaisemmista malleista poiketen varustettu lämmitettävän ilman kierron tehostamiseksi puhaltimella. Lisäpuhallin käy ainoastaan silloin, kun lämmittimestä otetaan maksimitehoja. Alle 3Kw tehoilla puhallinta ei käytetä lainkan, jolloin virtaa säästyy. 

Safire on helposti ohjattavissa GSM tekstiviesteillä siten, että rakennus on lämmin jo sinne tultaessa. Virransäästötilassa Safire minimoi viestejä odottaessaan virrankulutuksen käy,ällä kerran tunnissa tarkastamassa tulleet tekstiviestit. Muun ajan modeemi on virrattomana, ainutlaatuinen Safire ominaisuus. Lämpötilan ja akkujen varauksen voit halutessasi tarkastaa tekstiviestikyselyllä. Samoin voit suunnitelmien muuttuessa joko sammuttaa lämmittimen tai muuttaa termostaattieasetusta tekstiviesteillä. 

Safire 3800 voidaan valita joko lämmittimen sokkeliin integroidulla perusohjaustaululla, tai erillisellä Genius ohjaustaululla. 

Perusohjaustaulun kytkimen asennossa "ON" lämmitin käynnistyy ja lämpötilan säätö tapahtuu valitsemalla painonapilla. Lämmitin muyistaa aiemmin käytössä olleen lämpötilasäädön. Kytkimen asennossa "AUTO" voidaan lämmitintä käyttää safire 1287 tai 1290 ohjauslaitteen avulla tekstiviesteillä. (Käynnistys, sammutus, lämpötilan säätö, raporttikysely, virransäästötilan ohjaus, hälytykset). Maodholliset häiriöt näkyvät näytöllä vikakoodinumeroina lämmittimessä ja GSM tekstiviestei

Genius ohjaustaululla voidaan lämmitintä ohjata myös vuosiajastimella. Genius taulussa on sisäänrakennettuna yksi lämpötilan mittausanturi ja lämmittimess yksi. Geniukseen voidaan lisäksy kytkeä kaksi anturia, joita voidaan käyttää joko termostaattiantureina tai vain lämpötilan mittaukseen. (esim ulkolämpö tai kellari)

Muita genius taulun ominaisuuksia: Taustavalo, manuaalinen tehonsäätö, kello, kalenteri, akkujännitteen näyttö, polttoainelaskuri, "supervirransäästö", aurinkokytkin. 

Voit valita Safiresi joko vaaleaksi polttomaalattuna tai harmaalla RST silk ulkovaipalla. 

Tekniset tiedot

 • Polttoaine: Kevyt polttoöljy tai moottoripolttoöljy, talvilaatu
 • Lämmitysteho: 900-3800W
 • Käyttöjännite: 12V, tai verkkolaitteella 230V
 • Virrankulutus 900-3000W 0,15-0,35A (3,6-8,4Ah/vrk)
 • Virrankulutus 900-3800W 0,15-0,80A (3,6-19,2Ah/vrk)
 • Virrankulutus GSM säästötila 23mA (0,55Ah/vrk)
 • Virrankulutus Genius / GSM säästötila: 7mA (0,17Ah/vrk)
 • Lämpötilan / tehonsäätö: Automaattinen, termostaatilla, kytkimellä tai kellolla
 • Käynnistys: Kytkimellä, kellolla tai GSM ohjaimella
 •  Mitat, (KxLxS) 730 x 310 x 230
 • Paino 20Kg

Paketin sisältö

Tehdaspakkaus sisältää:

 • lämmitin
 • polttoaineletkut 3m
 • tankkiliitin 30L tankkiin
 • Virtajohdot 4m
 • Termostaattikaapeli 4m (vain A-mallit)
Lisätietoja
Valmistaja Safire
Tuotekoodi SF-3800A-VA
TRY K
Paino 10.0000
Valmistusmaa Suomi
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Safire 3800A valkoinen diesel mökkilämmitin 12V
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista