Ale

B&G V60 VHF meriradio DSC ja AIS toiminnoilla

B&G V60 VHF meriradio DSC ja AIS toiminnoilla. Kiinteä DSC VHF -radio, jossa integroitu AIS-vastaanotin, GPS ja langattoman luurisarjan tuki. Pääominaisuudet D-luokan DSC-hyväksytty VHF-radio Kaksikanavainen AIS-vastaanotin Integroitu GPS-vastaanotin Irrotettava käsimikrofoni tukee etu- ja takaliitäntää Kytke jopa kaksi langatonta luurisarjaa Liitä lisävarusteena saatava haileri tai ulkoinen kaiutin NMEA 0183®. ja NMEA 2000® -liitäntä
Saatavuus 1-2 viikkoa
Tuotekoodi
000-14471-001
Tarjoushinta 528,00 € Normaali hinta 637,32 €

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.


Tilaa uutiskirje

B&G V60 VHF meriradio DSC ja AIS toiminnoilla.

Kiinteä DSC VHF -radio, jossa integroitu AIS-vastaanotin, GPS ja langattoman luurisarjan tuki.

 • Pääominaisuudet
 • D-luokan DSC-hyväksytty VHF-radio
 • Kaksikanavainen AIS-vastaanotin
 • Integroitu GPS-vastaanotin
 • Irrotettava käsimikrofoni tukee etu- ja takaliitäntää
 • Kytke jopa kaksi langatonta luurisarjaa
 • Liitä lisävarusteena saatava haileri tai ulkoinen kaiutin
 • NMEA 0183®. ja NMEA 2000® -liitäntä

Integroidut AIS- ja GPS-vastaanottimet

Kaksikanavainen AIS-vastaanotin tarkkailee lähellä olevien AIS-alusten sijaintia ja auttaa näin välttämään törmäykset ruuhkaisissa satamissa ja erittäin liikennöidyillä vesiväylillä. AIS-tietoja voi tarkastella RS40-radion näytöstä, kartan päällä tai tutkanäytössä monitoiminäytön kautta. Integroitu GPS-vastaanotin varmistaa, että purjehdusjahtisi sijainti voidaan lähettää DSC-hätäkutsun kanssa, vaikka veneesi muut sähkölaitteet olisivat sammuneet.

Irrotettava käsimikrofoni

RS40-radion irrotettava käsimikrofoni voidaan kytkeä radion etu- tai takaosaan. Lisävarusteena saatavan jatkojohdon kanssa radio ja mikrofoni voidaan asentaa erikseen. Näin voidaan muodostaa helppo ja kustannustehokas ratkaisu asennettavaksi mihin tahansa sijaintiin ilman kaapeliryppäitä. RS40 voidaan esimerkiksi asentaa kattoon ilman riippuvia kaapeleita, kun taas mikrofoni voidaan kytkeä alla olevan kojelaudan lisäpistorasiaan.

Laajennettavissa langattomilla luurisarjoilla

Liittämällä järjestelmään lisävarusteena saatavan luurisarjan voit käyttää radiota kaikkialla veneessä. HS40-luurisarja on suunniteltu RS40-radion intuitiiviseksi ja kannettavaksi yhdyslaitteeksi. Kukin luurisarja näyttää radion näytön ja säätimet, joten voit käyttää kaikkia tärkeimpiä toimintoja etäältä. Yhteen tukiasemaan voidaan liittää jopa kaksi langatonta luurisarjaa. RS40 toimii kätevänä sisäpuhelinjärjestelmänä, kun siihen on kytketty useita luurisarjoja.

Lisätietoja
Valmistaja B&G
Tuotekoodi 000-14471-001
TRY K
Paino 15.9000
Valmistusmaa Meksiko

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

 

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:B&G V60 VHF meriradio DSC ja AIS toiminnoilla
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista