Ale

Autoterm Air 2D ilmapuhallus Diesellämmitin 2kW 12V - silent pump

Autoterm Air 2D ilmapuhallus Diesellämmitin 2kW 12V Tämä Autoterm malli on varustettu silent pump polttoainepumpulla, jonka tikuttava ääni on markkinoiden hiljaisin. Kustannustehokas ilmalämmitin, veneisiin, ajoneuvoihin, kuormakoreihin, liikkuvaan kalustoon. Sisältää kattavan asennussarjan. Valitse vain lisäksi sopiva ohjaustaulu.
Tulossa toimittajan varastoon, arvioitu toimitusaika: 5 päivää.
Tuotekoodi
P-4390
Tarjoushinta 499,00 € Normaali hinta 550,00 €

PUUTTUUKO LISÄÄ OSTOSKORIIN NAPPI ? Tilaa tuotteet uudesta kaupastamme WWW.ESCONET.FITuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [ltoimitusehdot]


Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.

Autoterm Air 2D Diesellämmitin, ilmapuhallus 2kW 12V

Autoterm Air 2D on erittäin kustannustehokas ja kompakti lämmitin moniin lämmitystarpeisiin veneissä, autoissa, pikkubusseissa, matkailuvaunuissa, matkailuautoissa ja työkoneissa. Air 2D lämmitin toimitetaan erittäin kattavalla asennussarjalla, jonka avulla asennus onnistuu useimpiin käyttökohteisiin. Laitteeseen voit ladata tältä sivlta tiedostot välilehdeltä suomenkielisen käyttöoppaan. Lämmitin on suunniteltu turvalliseksi käyttää ja helpoksi asentaa sekä huoltaa. Kaikki varaosat on erittäin edullisia ja laite on pitkäikäinen. Laitteen kiinnitys on eurooppalaisen standardin mukainen ja se istuu suoraan samaan asennuspisteeseen, kuin Eberspächer ja Webasto lämmittimet.

Laitteen älykäs ohjauselektroniikka havaitsee laitteen toimintakunnon ja ilmoittaa ohjaustaululle mahdollisista virheistä selvin vikakoodein. Laitteen mukana toimitetaan ohjaustaulu, jossa on sisäänrakennettu lämpötila-anturi. Laitteessa on itsessään myös lämpötila-anturi, joka mittaa ohivirtaavan ilman lämpötilaa, sekä havaitsee mahdollisen ylikuumenemisen ja sammuttaa laitteen.

Lämmitin toimitetaan kattavalla yleissennussarjalla: 

 • Lämmitin
 • Pakoputki 1m
 • Pakoäänenvaimennin
 • Imuäänenvaiimennin
 • Täydellinen johtosarja
 • Polttoainelinja 5m kiristimineen ja liittimineen
 • Tankkiotin
 • Kiinnikkeet pakoputkelle ja polttoainelijalle

Lisäksi tarvitset sopivan ohjaustaulun, joko PU-5 tai PU-27 ohjaustaulun. 

Laitteeseen saa lisävarusteena erillisen GSM Qstart ohjaimen, joka laitetaan olemassa olevan ohjaustualun rinnalle. GSM ohjainlaitteelle on saatavilla ohjelmat sekä Apple, että Android puhelimille.

Miksi Kannattaa hankkia Autoterm lämmitin? 

 • Autoterm lämmittimet ovat laatuun ja ominaisuuksiin nähden edullisia. Autoterm on valmistanut lämmittimiä jo -90 luvun puolivälistä saakka ja tuotteet on kehitetty kestämään kovia olosuhteita. Ne ovat luotettavia, ja niitä on edullista huoltaa. 
 • Autoterm AIR 4D ja 2D lämmitinmallit on suunnattu Euroopan markkinoille. Ne on yhteensopivia useimpien vanhojen lämmittimien asennuspaikkoihin. Korvatessa lämmitintä tai vaihdettaessa merkkiä, on asennus yksinkertaista ja helppoa.
 • Ostaessasi meiltä Autoterm lämmittimen, saat siihen kahden vuoden  Euroopanlaajuisen takuun. Varastoimme yleisimmät varaosat Espoon varastolla ja harvinaisemmat saamme muuutamassa päivässä tehtaan Latvian keskusvarastolta.
 • Ne on helppoja asentaa ja käyttää. Olemme itse kääntäneet ja tuottaneet ammattilais asentajien kanssa Suomenkielisen monikymmensivuisen manuaalin, joka on ladattavissa sivuiltamme. (manuaalia saa lisähinnasta painettuna) Asennus tämän kanssa on helppoa ja luotettavaa. Asennuspakkauksessa on kaikki yleisesti tarvittavat johdot jo valmiksi liitettyna ja puristettuna. Pätevä tee se itse mites saa lämmittimen asennettua paikoilleen noudattaen huolellisesti käyttöohetta. 
 • Autoterm lämmittimet on käytössä luotettavia. Kokemukseemme perustuen Autotermin lämmittimet ovat saavuttaneet länsimaisen tason luotettavuudessa ja toimntavarmuudessa. Suomessa Autotermin laitteita on käytössä jo kymmenissä tuhansissa mitattava määrä ja se kasvaa vuosi vuodelta. 
 • Myymämme lämmittimet on tyyppihyväksytty ajoneuvokäyttöön. Autoterm on hyväksyttänyt kaikki laitteet puolueettomalla luokituslaitoksella ja niitä saa asentaa niin ajoneuvoihin, kuin veneisiin
 
AUTOTERM Air 2D  
Tekniset ominaisuudet
Korkea Matala
Jännite
12 V tai 24 V
Lämmitysväliaine
ilma
Lämmitysvoima
2,0 kW 0,8 kW
Lämmitetyn ilman määrä
86 m3 / h 34 m3 / h
Tehon kulutus
29 W 10 W
Max. työkorkeus (MASL)
1600 m (vakio-ohjausyksikkö) / 2500 m (korkean korkeuden ohjausyksikkö)
polttoaine
diesel-
Polttoaineenkulutus
0,24 l / h 0,10 l / h
Ohjaustila
Manuaalinen, vakiokaukosäädin, modeemi
Yhteensopivat ohjauspaneelit
PU-5, PU-10, PU-22, PU-27
Lämmittimen paino
2,9 kg
Sarjan paino
6,4 kg
Lämmittimen mitat
310x119x145 mm
Pakkauksen mitat
40x36x17 cm
Lisätietoja
TRY E
Tuotekoodi P-4390
Paino 8.0000
Valmistusmaa Venäjä
Jännite 12V
Käyttövoima Diesel / Polttoöljy
Lämmönjakotyyppi Ilma, puhallus
Ulostulon halkaisija 60mm
Minimiteho 1kW
Maksimiteho 2kW
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Autoterm Air 2D ilmapuhallus Diesellämmitin 2kW 12V - silent pump
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista