Ale

Rule LP900S Automaattinen pilssipumppu 12V

Sisäänrakennetulla automatiikalla varustettu Rule LoPro, Erittäin monipuolinen pilssipumppu ahtaisiin tiloihin. Mitat ainoastaan 56mm leveä, pituus 236m. Letkuyhdettä voidaan kääntää 180 astetta. Mukana toimitetaan ovat ¾” suora, ¾” 90 ast, 1” suora, 1 1/8” suora.
Saatavuus 1-3 päivää
Tuotekoodi
46-8LP900S
Tarjoushinta 70,20 € Normaali hinta 79,80 €

Tuotesivulta näet arvion tuotteen toimitusajasta. Myymälätuotteet toimitamme yleensä samana päivänä. [Lue Toimitusehdot]


Älä jää arvailemaan. Soita, meilaa tai kysy Online-tuesta lisätietoja tuotteistamme.Kirjaudu sisään verkkokauppaan ja näe parhaat asiakashinnat ja tuotemanuaalit.Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä. Valikoimassamme on tuotteita verkkokaupan ulkopuolelta.


Tilaa uutiskirje

Pumppu ahtaisiin tiloihin


Tämän Rule pumpun korkeus ja leveys ovat vain 56 mm (pituus 193 tai 236 mm automaattiversiolla) ja sen ulosvirtaus yhde on käännettävissä 180 astetta.

Lisäksi pumppu on asennettavissa vertikaalisesti tai horisontaalisesti tai siltä väliltä. Siksi se sopii hyvin ahtaisiin tiloihin.

Valinnaisia yhdekokoja
Pumppu toimitetaan siten että pakkauksessa on useita vaihdettavia yhdekokoja. Yhteet on varustettu kierteillä ja ovat siten helposti vaihdetavissa.
Yhdekoot ovat ¾” suora, ¾” 90 ast, 1” suora, 1 1/8” suora.

Kaksi pumppuvaihtoehtoa
Pumppuja valmistetaan manuaalisena LP900D ja automaattisena LP900S. Automaattipumpussa voi asiakas itse valita kahdesta eri toiminnosta. Toisessa pumpun sensori käynnistää ja sammuttaa pumpun kun vesiraja ylittää tai alittaa tietyn tason. Toisessa toiminnossa pumpun siipipyörä pyörähtää aina 2,5 minuutin välein tunnustaakseen onko vesivastustusta. Mikäli vesivastustusta on jatkaa pumppu pumppaamista kunnes vesi on poistunut. Manuaalisessa pumpussa elektronista sensoria ei ole vaan se kytketään uimurikytkimeen tai kytkinpaneeliin joita on erikseen saatavissa.

Takaisinvirtauksen esto
Uuden tyyppiset tiivisteet auttavat estämään takisinvirtauksen minkä johdosta vene on kuiva.

Valinnainen vedenpinnan taso
Pumppu käynnistyy kun vedenpinta on 50 mm:ssä. Kääntämällä moottoria 180 ast asettuu pumppaus alkamaan kun vedenpinnan taso on 33 mm:ssä.

Lisätietoja
Valmistaja Rule
Tuotekoodi 46-8LP900S
Paino 0.8000
Valmistusmaa

Voit hankkia isommat ostoksesi meiltä myös OP-Luotolla

[Klikkaa tästä hakemukseen]

OP luotto on on oikeaa joustavaa kulutusluottoa, rehellisillä ja avoimilla koroilla. Erilaisten verkkokauppaluottojen korot saattavat olla pahimmillaan kymmeniä prosentteja. OP luoton korot ovat järkeviä ja ne sopivat myös suurempiinkin hankintoihin. OP Kulutusluoton minimisumma on 500€ ja maksimisumma peräti 7500€ ja sille haetaan erikseen luottopäätös. Et voi tilata OP luotolla suoraan verkkokaupasta, vaan myynnin hoitaa aina myyntihenkilöstömme. Voit olla meille yhtydessä puhelimella tai sähköpostilla.

Mihin OP-Luotto sopii?

OP luotto sopii hyvin hieman isompien hankintojen ostoon, joita et välttämättä halua maksaa kerralla.

 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Lämmittimet
 • Merielektroniikkahankinnat
 • Isommat hankintakokonaisuudet
 • Myös laitteiden ja lämmittimien asennustyön voit saada luotolla.

Miten toimit?

 1. Valitse haluamasi tuotteet ja katso niiden kokonaissumma. Ota tarvittaessa yhteys myyntiin, jos hankkimasi kokonaisuus vaatii myyjän apua hahmottamisessa.
 2. Voit hahmotella lainasummaa ja takaisinmaksua OP:n lainalaskurin avulla. Laskuri löytyy [tästä linkistä]
 3. [Tee lainahakemus OP kulutusluotosta tästä linkistä]
 4. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen hankintasi summalle, voit olla yhteydessä myyyntiin. Toimitamme sinulle tavarat pikimmiten.

Rahoituksen tärkeimmät ominaisuudet.

 • Rahoitus 500–7 500 €.
 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Edullinen korko OP-prime + 7,50%*.
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Luoton perustamismaksu 0 €.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia.

 

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 € luotolle on 10,21 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 %, (7,75 % 05/18), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 6 831,90 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Rule LP900S Automaattinen pilssipumppu 12V
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista