Toimipiste:
Lämmitinasentaja työssään

Myymälä ja huolto sijaitsee Espoon Nihtisillassa osoitteessa Vitikka 2.Toimipisteestämme löydät kattavan valikoiman lämmittimiä ja asennustarvikkeita, sekä sähkönhallinnan tuotteita ja tarvikkeita. 

Myymälän aukioloajat löydät sivun alareunasta. Pyrimme päivittämään poikkeavat aukioloajat kotisivuillemme ja googlen sivuille. Poikkeuksia on juhlapyhinä ja juhapyhien aattoina sekä esim. joulun välipäivät jne. 

Noutovarasto palvelee ma-pe klo 09-15:30. Noutovarastosta voitte nouttaa maksetut verkkokauppatilaukset ja jättää huoltoon tulevat lämmittimet sinne. Noutovarasto on saman talon sisäpihalla oleva Do Fast logistics,

Varaosat suosittelemme tilaamaan etukäteen verkkokaupan kautta, joko noutoon tai postiin. Meillä on laaja varaosavalikoima, mutta kaikkea mekään emme pysty varastoimaan.

Huollettavat laitteet voi toimittaa myös Postilla tai matkahuollolla jakelupakettina. Veloitamme noutopaketteina lähetetyistä paketeista 20€ noutomaksun. 

Oy Esco Ab

Vitikka 2

02630 Espoo

Lähetysohjeet:

Sovi ensin, mitä meille toimitetaan. Yleensä johtosarjaa ei tarvitse ottaa irti ollenkaan. Valuta laitteista kaikki polttoaineletkut tyhjäksi ja kuivaa sekä puhdista laite päällisin puolin. Pakkaa laite huolellisesti pahvilaatikkoon, esimerkiksi runsaaseen määrään rutattuja sanomalehtiä tai muuta vastaavaa pakkausmateriaalia, niin, että se selviää kuljetuksen ehjänä. Emme lunasta matkahuollosta paketeita, joiden rahti on maksamatta. 

Kontaktit:

Tukiasioissa suosittelemme ensisijaisesti sähköpostin käyttöä. info (ät) heater.fi Puhelimella tavoittaa parhaiten arkisin klo 09-16 välisenä aikana. 

010 524 2910

Numero on kansallinen lisämaksullinen yrityspalvelunumero. 

Hinnat: 

  • Kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min
  • Matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min
  • Lisäksi seuraaviin 010, 020 ja 030 -alkuisiin numerosuuntiin soittaminen maksaa edellä todetusta poiketen sekä kiinteän ja mobiiliverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min:

Kuvassa oikealla asentaja itse työssään. Safire 3200 asennettiin teräksisen purjeveneen sitloodan ja reelingin välissä olevaan tilaan. Paikkaan pääsi kätevästi irrottamalla sitloodan penkin alla olevasta laatikosta pohjavaneri ja ujuttautumalla laatikon kautta sisälle. Helppo homma.