Advers - Mailman suurimpiin kuuluva lämmitintehdas

ADVERS

Advers on mailman suurimpiin kuuluva lämmitinvalmistaja. Sen tehtaat sijaitsevat Samarassa, Venäjän autoteollisuuden keskittymässä. Advers on valmistanut itsenäisenä yhtiönä lämmittimiä jo vuodesta 1995. Vuodesta 2003 eteenpäin on Adversin Teplostar lämmittimiä asennettu Venäjän Autoteollisuuteen ensiasennuslämmittiminä Ensin Ural ja Kamaz hyötyajoneuvoihin, myöhemmin myös henkilöautopuolelle. Yhteensä lämmittimiä on asennettu vuoteen 2017 mennesäs jo yli 14 000 000 kappaletta. Lämmittimien tuotekehitys on ollut voimakasta ja lämmitintehtaalla onkin lämmittimiin ja niiden valmistusmenetelmiin yli 20 patenttia. Koko tehtaan tuotanto ja tuotanto ja laadunvalvontaprosessi on ISO 9000 sertifioitu. Kaikki Euroalueelle tuotavat lämmittimet täyttävät Euroopassa vaaditut ISO ja E normit. 

Advers on oma itsenäinen yhtiö. Siellä työskentelee (2017) yli 850 työntekijää koko tehtaan alueella. Tehdas on täysin itsenäinen yksikkö ja kaikki lämmittimiin tarvittavat osakokonaisuudet valmistetaan  Samaran ttehtailla alusta loppuun. Tehtaalla on oma työkaluvalmistus, valimo ja muovirakenteiden valukoneet. Kaikki elektroniikan piirilevyt ja osakokonaisuudet valmistetaan myös tehtaalla. Jokainen laite kasataan ja koestetaan linjalla alusta loppuun niin, että tuotteiden laatutaso saadaan säilytettyä korkeana. 

Adversin päämarkkina-alue on Venäjällä, mutta laitteida myydään laajasti ympäri maailman, niin yhdysvaltoja, kuin Austraaliaa myöden. Markkina-alue laajenee joka vuosi voimakkaasti ja voittekin löytää Adversin lämmittimiä käytännössä kaikilta mantereilta. 

Adversin päätuotelinjat ovat Planar ilmalämmittimet ja Binar ajoneuvolämmittimet, sekä Teplostar raskaan kaluston lämmittimet. Lisäksi tehdas valmistaa Venäjän sotateollisuudelle erilaisia soitilasajoneuvojen lämmititmiä ja muita erikoislämmitintuotteita. Lisääntyvässä määrin tehdas valmistaa myös kaikkia erilaisia asennustarvikkeita. 

Planar 44D

Autoterm Europe  on Adversin kokonaisuudessaan omistama yhtiö, jonka vastuualueena on huolehtia Autotermin tuotteiden Euroopanlaajuisesta jakelusta, sekä tuotteiden vaaitimustenmukaisuudesta EU direktiivien mukaan. Autoterm Europen alaisuudessa on Euroopanlaajuinen ammattitaitoisten jälleenmyyjien ja jakelijoiden verkosto. Tämän myyjäverkoston tehtävänä on huolehtia siitä, että jokainen lämmitin tulee myytyä ja asennettua ammattitaitoisesti ja kaikki myytävät lämmittimet täyttävät Euroopan alueella olevat erittäin tiukat määräykset. Ostamalla lämmittimen jakeluverkostoon kuuluvasta yrityksestä, voit olla varma, että lämmittimesi on luotettava ja saat siihen paikallisen takuun turvan ja riittävän varaosahuollon. 

Oy Esco Ab ja Autoterm Europe on tehneet yhteistyötä jo vudoesta 2014. Olemme olleet mukana Suomen jälleenmyynnissä lämmittimen rantautumisesta saakka. Tiukassa yhteistyössä ja pitkäjänteisellä ammattimaisella toiminnalla olemme saaneet nostettua Suomessa liki tuntemattoman lämmitinmerkin kaikkien huulille. Planar ja Binar lämmittimiä on myyty moniin käyttökohteisiin tuhansia kappaleita. Voit löytää lämmittimen veneestä,  metsäkoneesta, traktorista, kuorma-autosta, henkilöautosta ja vaikka hevosvaunusta. Suomi onkin Euroopan mittakaavassa suurimpia Adversin lämmittimien käyttäjiä. Suomalaisilla on pitkä kokemus naapurimaan tuotteista, joten ei ihme, että lämmitin on löytänyt oman jalansijansa täältä.  

Suosittu tuote ja suosittu brändi on helppo myydä. Niin helppo, että useat kovin yritteliäät yskityishenkilöt ja muut rajakauppiaat ovat ottaneet myös tuotteet omakseen. Itärajan yli virtaa aina välillä peräkonttikauppiaiden mukana harmaatuotuja Venäjän sisämarkkinoille tarkoitettuja lämmittimiä. Näissä laitteissa ei ole Euroopan sisäistä takuuta, eivätkä ne täytä meillä olevia määräyksiä. Markkinoilla on ainakin kaksi verkkokauppaa, jotka näyttävät oikealta verkkokaupalta ja tuotteet ovat hyvin asiallisesti esillä, mutta yrityksen Y-tunnuksia, eikä mitään yhteystietoja ei ole saatavilla ja tuotteista on jääneet niin tullit, kuin verotkin maksamatta. 

Jos epäilet ostaneesi harmaatuodun laitteen, pyydä meitä tarkistamaan sen sarjanumero. Kaikki tehtaan valmistamat laitteet on rekisteröity tietokantaan, josta voimme tarkastaa, että käsissäsi on tuote, joka on tarkoitettu meidän markkinaan ja sille voidaan järjestää mahdolliset takuu ja huoltokäytännöt alueellamme. Niin varaosissa, kuin ohjauselektroniikassa on poikkeavuuksia, joiden vuoksi kaikki osat eivät ole yhteensopivia. 

Ostaessasi Lämmittimen Oy Esco Ab:lta, voit varmistua, että lämmittimesi täyttää määräykset ja saat siihen tarvitsemasi varaosat ja tarvikkeet sekä palvelun nyt ja tulevaisuudessa.