True
sdafdf
OLEMME MUKANA KEVÄTMESSUILLA
6c91

Kevät Kukoistaa – Esconet.fi Messuilla!

Kevät on täällä taas, ja niin ovat myös odotetut Helsingin Kevätmessut! On aika virittäytyä kevään tunnelmaan ja antaa inspiraation kukkia vapaasti. Tervetuloa tutustumaan Suomen suurimpaan puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja piensisustamisen tapahtumaan, joka valtaa Helsingin Messukeskuksen 21.–24.3.2024.

Esconet.fi on ylpeä osallistumisestaan tähän vuodenajan kohokohtaan, ja meillä on paljon annettavaa kaikille mökkeilyn ystäville. Osastollamme on mm. erilaiset off grid aurinkosähköjärjestelmät. erilaiset 12V sähkö ja kaasujääkaapit, sekä erilaiset mökkeilyn pientarvikkeet. Safire ja Wallas mökkilämmittimet sähköttömille mökeille ja paljon muuta

Kevätmessut tarjoavat monipuolisen ohjelmakokonaisuuden, joka kattaa kaiken luonnonmukaisesta puutarhanhoidosta kasvitrendeihin, kompostointiin ja ympäristöystävälliseen rakentamiseen. Neljällä lavalla esiintyvät asiantuntijat ja alan vaikuttajat tarjoavat tuoreimmat näkemykset ja ideat, jotka auttavat sinua viemään kotisi ja puutarhasi seuraavalle tasolle.

Esconet.fi tuo messuille parhaat ratkaisut mökille, veneilyyn ja muihin paikkoihin joihin ei verkkovirta yllä Näemme sinut Helsingin Messukeskuksella 21.–24.3.2024 – yhdessä teemme keväästä entistäkin upeamman!

sisään Ajankohtaista
OLEMME MUKANA KEVÄTMESSUILLA
Oy Esco Ab, Mika Vanhala 19 maaliskuuta, 2024
Kirjaudu sisään jättääksesi kommentin
sdafdf
LOWRANCE HDS ULTIMATE KAMPANJA
Osta paketti nipussa ja säästä

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.